In dit artikel belichten we de voordelen van een VELUX dakkapel serre.

VELUX dakkapelserre triple Dakraamkoning

 

De VELUX dakkapel serre, opgebouwd uit VELUX dakramen, biedt een significante toename van daglicht, wat een groot verschil is met de traditionele dakkapellen die een combinatie van dak en raam gebruiken. Dit resulteert in een ruimte vol licht en een frisse sfeer.

Een groot voordeel van deze dakkapel serre is dat deze meestal zonder vergunning geplaatst kan worden, omdat deze niet meer dan 60 cm uit het dakoppervlak steekt. Het is geschikt voor dakhellingen tussen de 35 en 75 graden. U kunt kiezen uit verschillende types en materialen, zoals houten of kunststof tuimelvensters en uitzettuimelvensters, met de optie voor elektrische bediening. Dit is vooral handig voor de hoger geplaatste ramen.

Bovendien is het mogelijk om warmte werende producten zoals rolgordijnen, buitenzonwering of rolluiken te integreren. Deze zijn ook beschikbaar in elektrisch bedienbare varianten.

De voordelen van een velux dakkapel serre

  • Toename van daglicht
  • Lichte en luchtige sfeer
  • Vergunningsvrij plaatsen
  • Geschikt voor verschillende dakhellingen
  • Diverse uitvoeringen en opties

Kosten plaatsen dakkapel serre

Wat betreft de kosten van het plaatsen van een dakkapel serre, deze variëren afhankelijk van verschillende factoren. Als voorbeeld: een dakkapel serre met 4 houten tuimelvensters kan rond de € 6220,- kosten, inclusief levering, plaatsing, montage van de dakramen en het serreframe, voorrijkosten, en het installatiepakket van VELUX. Extra diensten zoals aftimmering of afvalverwijdering zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u uw wensen doorgeven via ons contactformulier, waarna wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen.Voordelen van een velux dakkapel serre