VELUX 2-in-1 dakraam

Snel en betrouwbaar
VELUX Montagepartner
Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

VELUX Montagepartner

VELUX montagepartner
Duidelijke prijzen
Achteraf betalen
10 jaar garantie

Een VELUX 2-in-1 dakraam is een van de meest populaire vormen van het dakraam. Dit is deels te verklaren aan de hand van de vele voordelen die hierbij van toepassing zijn. Dit is dan ook één van de punten die we graag met je doornemen. Al met al ben je aan het einde van deze tekst in staat om te beslissen of een VELUX 2-in-1 dakraam wel of niet iets voor jou is.

VELUX 2-in-1 dakraam voordelen

VELUX 2-in-1 dakraam voordelen

De meerwaarde van een 2-in-1 dakraam

Qua VELUX 2-in-1 dakraam is het zinvol om eerst de voordelen erbij te pakken. Aan de hand hiervan stellen we namelijk al snel vast wat de toegevoegde waarde van dit type product is. En of het ook de punten zijn waar jij specifiek naar op zoek bent. Te denken valt dan aan voordelen als:

 • Meer natuurlijk daglicht: Ieder mens voelt zich goed bij een overschot aan natuurlijk daglicht. Het is iets waar we diep van binnen allemaal behoefte aan hebben. Een van de grote voordelen van een VELUX 2-in-1 dakraam is dan dat deze tot wel 249% meer lichtinval in een kamer oplevert. Als mens zijnde word je hier een stuk gelukkiger en productiever van. Bovendien is het met een groter dakraam ook mogelijk om meer frisse lucht binnen te laten. De combinatie van licht en frisse lucht verbetert zo iedere dag weer je humeur.
 • Hoogwaardige uitstraling: Een hoogwaardige uitstraling is voor veel mensen erg belangrijk. Het is prettig wanneer een dergelijke upgrade ook daadwerkelijk in visueel opzicht iets toevoegt. Dankzij de professionele materialen is dit absoluut het geval. Er ontstaat automatisch een moderne look. De waarde van de woning als geheel is zo meteen een stuk groter. Je voelt je hierdoor nog meer op je plek.
 • Ruimtelijk gevoel: Meer licht koppelen we van nature aan een ruimtelijker gevoel. Met de plaatsing van een VELUX 2-in-1 dakraam kies je dus ook voor het ‘vergroten’ van de betreffende kamer. Deze lijkt ineens een heel stuk meer ruimte te bieden. Bovendien voelt het ook fijner om er aanwezig te zijn. Met een investering in een VELUX 2-in-1 dakraam krijg je daadwerkelijk waar voor je geld. Je plukt nog jarenlang de vruchten van de plaatsing van dit ontwerp.
 • Beter uitzicht: Tot slot moet je niet over het hoofd zien dat je er qua uitzicht fors op vooruit gaat. Hoe meer raam er in een ruimte aanwezig is, hoe meer je ook meekrijgt van de directe buitenwereld. Zeker wanneer je een VELUX 2-in-1 dakraam laat plaatsen op een slimme locatie, levert dit een mooi, panoramisch uitzicht. Woon je toevallig op een plek waar op dit gebied veel winst te behalen valt? Dan is het een absolute aanrader om een investering in een VELUX 2-in-1 dakraam te overwegen.

Zo zijn er een aantal voordelen van toepassing. Voor verschillende mensen zal een ander punt van doorslaggevend belang zijn. Maar wat hierbij natuurlijk ook nog relevant blijft, is de verschillende opties die je hebt. Want wat is er qua VELUX 2-in-1 dakraam nou eigenlijk allemaal mogelijk?

Eerdere projecten

Bekijk het resultaat bij anderen

VELUX 2-in-1 dakraam opties

VELUX 2-in-1 dakraam opties

Welke VELUX 2-in-1 dakraam opties kies jij?

De VELUX 2-in-1 dakraam opties zijn bijzonder divers. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om het dakraam volledig naar wens samen te stellen. Zo hebben we het bijvoorbeeld over de volgende opties:

 • Type tuimelvenster: In eerste instantie kun je kiezen voor het type tuimelvenster. Zo is een uitzettuimelvenster bijvoorbeeld ideaal om net wat extra uitzicht, lichtinval en ruimte te creëren. Maar ook een meer standaard tuimelvenster komt met enkele waardevolle voordelen.
 • Zonne-energie: Vervolgens is het een mogelijkheid om voor een VELUX 2-in-1 dakraam op zonne-energie te kiezen. Deze is elektrisch bedienbaar, wat het gemak alleen nog maar verder verhoogt. Wist je dat deze dakramen sluiten op het moment dat het gaat regenen? Dit heb je te danken aan een ingebouwde regensensor.
 • Raamdecoratie & zonwering: Tot slot zijn er talloze varianten beschikbaar qua raamdecoratie en zonwering. Deze opties zorgen ervoor dat je de visuele uitstraling van de ramen volledig naar je eigen hand zet. Kies uit een groot assortiment aan verschillende kleuren, dessins en nog veel meer. Weet jij op dit gebied al grofweg waar je voor gaat kiezen?

Dankzij de vele opties heb je dus de mogelijkheid om je VELUX 2-in-1 dakraam tot in perfectie op jouw voorkeuren af te stellen. Maar welke kosten komen hier nu eigenlijk bij kijken?

Kosten 2-in-1 dakraam

Wat kost een VELUX 2-in-1 dakraam laten plaatsen?

De VELUX 2-in-1 dakraam kosten zijn sterk afhankelijk van de keuzes die je maakt. Zo is er sprake van een verschil in prijs per type dakraam, de afmetingen en wanneer je wel of niet voor elektrische bedienbaarheid kiest. Vandaar dat we het je aanraden om onze handige tool erbij te pakken. Je stelt hiermee binnen een handomdraai je optimale VELUX 2-in-1 dakraam samen. Zo duurt het nooit lang voordat je een uiterst specifiek overzicht van de kosten tot je beschikking hebt. Wacht niet langer dan nodig is!
VELUX 2-in-1 dakraam kosten
VELUX 2-in-1 dakraam plaatsen

De werkwijze van Dakraamkoning

De werkwijze voor de plaatsing van een hoge kwaliteit 2-in-1 dakraam

Wij raden het plaatsen van een VELUX 2-in-1 dakraam aan om over te laten aan een professional als Dakraamkoning. Je weet dan namelijk dat het goed gebeurt. Op een manier die niet al op de korte termijn voor problemen gaat zorgen.

Bij Dakraamkoning maken we gebruik van flink wat gereedschap om snel en efficiënt de VELUX 2-in-1 dakraam te plaatsen. Vervolgens gaan we als volgt te werk:

 1. Bepalen precieze locatie dakraam
 2. Verwijderen aanwezige materiaal
 3. Plaatsen bevestigingsmateriaal dakraam
 4. Afwerking

Uiteraard komt hier flink wat detailwerk bij kijken. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan is het altijd mogelijk om deze te stellen. We schetsen zonder probleem een zeer uitgebreid plaatje van hoe we dit bij jou zouden aanpakken.

VELUX 2-in-1 dakraam aftimmeren

VELUX 2-in-1 dakraam aftimmeren

Uw VELUX 2-in-1 dakraam wel of niet laten aftimmeren?

Bij het plaatsen van een VELUX 2-in-1 dakraam krijg je de mogelijkheid om deze met aftimmering te laten plaatsen. Daarmee bedoelen we dat ook de volledige afwerking wordt verzorgd. Denk aan het waterdicht maken van het VELUX 2-in-1 dakraam aan de buitenkant. Maar zeker ook het afwerken aan de binnenkant. Dit levert zo al met al een prachtig gezicht op. Je gloednieuwe VELUX 2-in-1 dakraam ziet er zo ook daadwerkelijk gloednieuw uit.

Moet je nog stuken of moet de gehele wand verder nog afgewerkt worden? Dan is het ook mogelijk om voor een VELUX 2-in-1 dakraam zonder aftimmeren te kiezen. Je bespaart dan enigszins op de kosten.

Raamdecoratie na plaatsing 2-in-1 dakraam

Welke raamdecoratie voor een VELUX 2-in-1 dakraam kiezen?

Bij Dakraamkoning begrijpen we als geen ander dat er ook behoefte is aan raamdecoratie. Met raamdecoratie maak je je VELUX 2-in-1 dakraam namelijk helemaal af. Op dit gebied heb je flink wat opties. Het hangt er namelijk maar net van af waar je precies naar op zoek bent. Zo gaat het bijvoorbeeld om:

 • Rolluiken
 • Rolgordijnen
 • Buiten zonwering
 • Insecten horren

Weet je op dit gebied al wat je wilt? Of heb je behoefte aan advies op maat? Dan staat Dakraamkoning hoe dan ook voor je klaar om je verder te helpen.

VELUX 2-in-1 dakraam laten plaatsen

VELUX 2-in-1 dakraam door Dakraamkoning

Waarom 2-in-1 dakraam laten plaatsen door een officiële VELUX Montagepartner?

Bij Dakraamkoning helpen we onze klanten als officiële VELUX Montagepartner aan de best mogelijke nieuwe VELUX 2-in-1 dakraam. Daarbij doen we er alles aan om ons aanbod voor onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit resulteert bijvoorbeeld in de volgende voordelen:

 • Veel ervaring: Wij van Dakraamkoning hebben veel ervaring in de sector en gebruiken de opgedane kennis bij iedere nieuwe opdracht. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen en helpen onze klanten naar volle tevredenheid.
 • Officiële Montagepartner: We zijn een officiële Montagepartner van VELUX, opgeleid en getraind door VELUX. Onze monteurs werken dagelijks met VELUX producten en zijn volledig bekend met de juiste werkwijze.
 • Betaling achteraf: Betaling achteraf is mogelijk bij ons, geen aanbetaling nodig. Betalen kan pas na plaatsing van je nieuwe VELUX 2-in-1 dakraam. Dit biedt jou extra zekerheid en wij zijn er zeker van dat u tevreden zal zijn.
 • Jarenlange garantie: Dakraamkoning biedt een jarenlange garantie, 10 jaar op montage en gebruikt garantievoorwaarden van VELUX. Voor een dakraam is dit 10 jaar, voor een dakraam met elektrische componenten 5 jaar, raamdecoratie 3 jaar.

Wil je zelf dus ook graag profiteren van deze combinatie aan voordelen? Dan kijken we er bij Dakraamkoning naar uit om voor je aan de slag te gaan. Neem nu contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Icoon dakraam offerte

Direct offerte aanvragen?

Direct en snel via onze offertetool!