VELUX DAKKAPEL BASIS

Snel en betrouwbaar
Velux Montagepartner
Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Velux Montagepartner

Velux montagepartner
Duidelijke prijzen
Achteraf betalen
10 jaar garantie

Een VELUX dakkapel basis is een moderne oplossing voor een al veel ouder probleem. Mensen hebben behoefte aan ruimte én licht in huis. Een dakkapel is dan een ideale manier om hiervoor te zorgen. Maar nog veel beter is om dit te doen met een VELUX dakkapel basis. Deze barsten namelijk van de voordelen en bijbehorende opties. Graag nemen we ze bij deze even met je door.

VELUX dakkapel basis voordelen

VELUX dakkapel basis voordelen

De meerwaarde van een dakkapel

Om te beginnen, is het handig om de VELUX dakkapel basis voordelen erbij te pakken. Zodoende is het namelijk om een mooi totaalbeeld te schetsen van de positieve punten van dit product. Qua voordelen moet je namelijk denken aan:

 • Extra veel daglicht: Met een VELUX dakkapel basis zorg je voor extra veel daglicht dat naar binnen valt. Waar er nu nog een dak zit, ontstaat er met een VELUX dakkapel een prachtige opening. En niet zomaar eentje, een VELUX dakkapel basis wijkt op verschillende vlakken af van de traditionele dakkapel. Zo levert het unieke ontwerp tot wel 3 keer meer daglicht op dan een ‘normaal’ dakkapel. Dit heeft alles te maken met het feit dat een VELUX dakkapel basis 10° steiler in het dak zit gemonteerd. Er ontstaat zo automatisch een gunstigere invalshoek voor het licht.
 • Binnen één dag te plaatsen: Wat ook zeker niet geheel onbelangrijk is, is het gemak waarmee een VELUX dakkapel basis te installeren valt. Door de revolutionaire eigenschappen van dit ontwerp, is het een stuk simpeler te plaatsen dan oudere modellen. Hierdoor hebben we hier maar één dag voor nodig om het te realiseren. Zo heb je dus van het ene op het andere moment ineens een dakkapel in je huis zitten. Is dat niet het ideale scenario waar je naar op zoek bent? Binnen een mum van tijd profiteer je dan al van alle bijbehorende voordelen.
 • Vergunning vaak niet nodig: Een fijne bijkomstigheid is dat een vergunning vaak niet nodig is. Een VELUX dakkapel basis doet qua verbouwing namelijk meer denken aan de plaatsing van een dakraam. Dit maakt dat het proces rondom wel of niet een vergunning aanvragen een stuk soepeler verloopt. In principe is dit namelijk helemaal niet nodig. Zo kom je maar weinig problemen tegen wanneer je besluit om voor een VELUX dakkapel basis te kiezen. Zie jij het al zitten?
 • Maximaliseert je loopruimte: De hellingshoek van 10° in combinatie met het unieke ontwerp maakt dat er flink wat extra loopruimte ontstaat. Hierdoor voelt een ruimte met een VELUX dakkapel basis niet alleen ruimer aan, maar is dat het ook daadwerkelijk. De combinatie van meer ruimte en extra daglicht maakt dat de kamer gevoelsmatig een heel stuk groter is geworden. Zo pluk je maximaal de vruchten van deze kortstondige verbouwing in jouw woning.

Al met al zijn de voordelen van een VELUX dakkapel basis dus vrij divers. Maar hoe zit dit nu precies met de daadwerkelijke opties die je hebt?

Eerdere projecten

Bekijk het resultaat bij anderen

VELUX dakkapel basis opties

VELUX dakkapel basis opties

Welke VELUX dakkapel opties kies jij?

Net als bij de VELUX tuimelvensters3-in-1 dakraam, uitzettuimelvenstersbalkonvensterdakkapel serre en gekoppelde dakramen zijn bij de VELUX dakkapel basis de opties ook vrij divers. Zo heb je de keuze uit:

 • Aantal dakramen: In eerste instantie bepaal je zelf hoeveel dakramen je in je dakkapel wilt laten plaatsen. Zo is het mogelijk om voor 1, 2 of 3 dakramen te kiezen. Hoe groter het aantal, hoe meer daglicht en loopruimte je uiteraard hebt. Het is op dit gebied zelfs mogelijk om na te denken over de verschillende afmetingen van het dakraam. Zo stel je het qua aantal en grootte helemaal op je eigen wensen af.
 • Type dakramen: Vervolgens gaan we nog een stapje verder; ook qua type dakramen kun je uit verschillende opties kiezen. Wist je bijvoorbeeld dat uitzettuimelvensters in je dakkapel een optie zijn? Hiermee open je het dakraam naar buiten en naar boven toe, waardoor er alleen nog maar meer ruimte, uitzicht en een gevoel van vrijheid ontstaat.
 • Bediening: Dan is er nog de bediening. Wil je je het op dit punt graag zo makkelijk mogelijk maken? Kies dan voor elektrisch bedienbare dakramen. Je kiest dan met één druk op de knop al voor het openen van je ramen en het binnenlaten van de gewenste frisse lucht.
 • Raamdecoratie & zonwering: Tot slot zijn talloze soorten raamdecoratie & zonwering om uit te kiezen. Kies voor je favoriete kleur en dessin.

Kosten dakkapel basis

Wat kost een VELUX dakkapel laten plaatsen?

Maar wat moet zo’n VELUX dakkapel basis nu eigenlijk kosten? Op dit punt is het lastig om een eenduidig antwoord te geven. Dit heeft namelijk sterk te maken met de keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld met betrekking tot het aantal dakramen, het type dakraam en de mogelijke extra’s die we aanbieden.

Een aanrader is dan om de prijs te berekenen in onze handige tool aan de hand van je voorkeuren. Zo heb je binnen de kortste keren een kostenoverzicht tot je beschikking.

VELUX tuimelvenster kosten
Werkwijze dakkapel plaatsen

De werkwijze van Dakraamkoning

De werkwijze voor de plaatsing van een hoge kwaliteit dakraam

Wij raden het plaatsen van een VELUX dakkapel basis aan om over te laten aan een professional als Dakraamkoning. Je weet dan namelijk dat het goed gebeurt. Op een manier die niet al op de korte termijn voor problemen gaat zorgen.

Bij Dakraamkoning maken we gebruik van flink wat gereedschap om snel en efficiënt VELUX dakkapel basis te plaatsen. Vervolgens gaan we als volgt te werk:

 1. Bepalen precieze locatie dakkapel basis
 2. Verwijderen aanwezige materiaal
 3. Plaatsen bevestigingsmateriaal dakkapel basis
 4. Afwerking

Uiteraard komt hier flink wat detailwerk bij kijken. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan is het altijd mogelijk om deze te stellen. We schetsen zonder probleem een zeer uitgebreid plaatje van hoe we dit bij jou zouden aanpakken.

VELUX dakkapel basis aftimmeren

VELUX dakkapel aftimmeren

Uw VELUX dakkapel wel of niet laten aftimmeren?

Bij het plaatsen van een VELUX dakkapel basis krijg je de mogelijkheid om deze met aftimmering te laten plaatsen. Daarmee bedoelen we dat ook de volledige afwerking wordt verzorgd. Denk aan het waterdicht maken van het dakkapel basis aan de buitenkant. Maar zeker ook het afwerken aan de binnenkant. Dit levert zo al met al een prachtig gezicht op. Je gloednieuwe VELUX dakkapel basis ziet er zo ook daadwerkelijk gloednieuw uit.

Moet je nog stuken of moet de gehele wand verder nog afgewerkt worden? Dan is het ook mogelijk om voor een VELUX dakkapel basis zonder aftimmeren te kiezen. Je bespaart dan enigszins op de kosten.

Raamdecoratie na plaatsing dakkapel basis

Welke raamdecoratie voor een VELUX dakkapel kiezen?

Bij Dakraamkoning begrijpen we als geen ander dat er ook behoefte is aan raamdecoratie. Met raamdecoratie maak je je VELUX dakkapel basis namelijk helemaal af. Op dit gebied heb je flink wat opties. Het hangt er namelijk maar net van af waar je precies naar op zoek bent. Zo gaat het bijvoorbeeld om:

 • Rolluiken
 • Rolgordijnen
 • Buiten zonwering
 • Insecten horren

Weet je op dit gebied al wat je wilt? Of heb je behoefte aan advies op maat? Dan staat Dakraamkoning hoe dan ook voor je klaar om je verder te helpen.

VELUX dakkapel basis laten plaatsen

VELUX dakkapel door Dakraamkoning

Waarom dakkapel laten plaatsen door een officiële VELUX Montagepartner?

Bij Dakraamkoning helpen we onze klanten als officiële VELUX Montagepartner aan de best mogelijke nieuwe VELUX dakkapel basis. Daarbij doen we er alles aan om ons aanbod voor onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit resulteert bijvoorbeeld in de volgende voordelen:

 • Veel ervaring: Wij van Dakraamkoning hebben veel ervaring in de sector en gebruiken de opgedane kennis bij iedere nieuwe opdracht. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen en helpen onze klanten naar volle tevredenheid.
 • Officiële Montagepartner: We zijn een officiële Montagepartner van VELUX, opgeleid en getraind door VELUX. Onze monteurs werken dagelijks met VELUX producten en zijn volledig bekend met de juiste werkwijze.
 • Betaling achteraf: Betaling achteraf is mogelijk bij ons, geen aanbetaling nodig. Betalen kan pas na plaatsing van je nieuwe VELUX dakkapel basis. Dit biedt jou extra zekerheid en wij zijn er zeker van dat u tevreden zal zijn.
 • Jarenlange garantie: Dakraamkoning biedt een jarenlange garantie, 10 jaar op montage en gebruikt garantievoorwaarden van VELUX. Voor dakkapel basis is dit 10 jaar, voor dakkapel basis met elektrische componenten 5 jaar, raamdecoratie 3 jaar.

Wil je zelf dus ook graag profiteren van deze combinatie aan voordelen? Dan kijken we er bij Dakraamkoning naar uit om voor je aan de slag te gaan. Neem nu contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Icoon dakraam offerte

Direct offerte aanvragen?

Direct en snel via onze offertetool!