VELUX DAKKAPEL SERRE

Snel en betrouwbaar
Velux Montagepartner
Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

VELUX Montagepartner

Velux montagepartner
Duidelijke prijzen
Achteraf betalen
10 jaar garantie

Een VELUX dakkapel serre is een van de grootste innovaties op het gebied van dakkapellen van de laatste jaren. Bijna iedereen die het voor het eerst in het echt ziet, is onder de indruk. Een VELUX dakkapel serre laat ook dan menig droom van mensen uitkomen. Het is een unieke manier om een specifieke ruimte van een prachtige upgrade te voorzien.

VELUX dakkapel serre voordelen

VELUX dakkapel serre voordelen

De meerwaarde van een dakkapel serre

Laten we allereerst even kijken wat de specifieke voordelen zijn die van toepassing zijn bij een VELUX dakkapel serre. In veel gevallen zijn dit namelijk de punten die ervoor zorgen dat men overtuigd raakt van de toegevoegde waarde. We hebben het dan bijvoorbeeld over:

 • Unieke hoeveelheid daglicht: Van een traditioneel dakkapel ben je gewend dat deze verticale ramen combineert met een plat dak. Hierdoor komt er maar op een beperkte wijze daglicht naar binnen. Met de VELUX dakkapel serre kies je voor een geheel nieuwe aanpak. Dankzij de slimme toepassing van dakramen, komt het licht zowel van boven als ook van de zijkant naar binnen. Dit levert een uniek effect op, met tot wel 3x meer lichtinval tot gevolg. De gehele kamer doet daardoor automatisch een stuk ruimtelijker aan.
 • Prachtig uitzicht op de sterrenhemel: Een bijkomend voordeel is dat je dankzij een VELUX dakkapel serre een prachtig uitzicht hebt op een donkere sterrenhemel. Zo kiezen sommige mensen ervoor om het bed recht onder of dicht bij deze vorm van een dakkapel te plaatsen. Je valt dan in slaap met zicht op de sterren. Het is iets waar we stiekem allemaal wel blij van worden. Dit natuurlijk naast het ruimtelijke gevoel wat een uitzicht op de lucht ook overdag oplevert.
 • Geen vergunning vereist: Wist je bovendien dat er in principe geen vergunning nodig is om dit type dakkapel te plaatsen? De opbouw van het ontwerp steekt namelijk niet meer dan 60 cm uit het dakoppervlak. Dit zorgt ervoor dat er geen officiële vergunning benodigd is om tot de bouw van het dakkapel over te gaan. Met andere woorden; je bespaart jezelf een hoop tijd en kopzorgen door voor een VELUX dakkapel serre te kiezen.
 • Binnen één dag geplaatst: Een vierde en laatste grote voordeel is dat de VELUX dakkapel serre binnen één dag te plaatsen is. Zo levert het dus ook in z’n geheel een heel stuk minder overlast op dan dat je in eerste instantie misschien zou denken. Op de dag dat we met de plaatsing van het dakkapel beginnen, zorgen we er ook voor dat we deze afronden. Binnen een mum van tijd ben jij dan al in staat om volop te genieten van jouw VELUX dakkapel serre. Qua uitzicht, lichtinval en frisse lucht!

Een leuk extraatje om nog even als voordeel te benoemen, is dat je verschillende opties hebt wanneer je voor de VELUX dakkapel serre kiest. Laten we deze even kort bespreken.

Eerdere projecten

Bekijk het resultaat bij anderen

VELUX dakkapel serre opties

VELUX dakkapel serre opties

Welke VELUX dakkapel serre opties kies jij?

De VELUX dakkapel serre opties maken dat het voor iedereen mogelijk is om een dakkapel volledig naar wens te bestellen. Zo moet je denken aan de volgende mogelijkheden:

 • Uitzettuimelvenster: Met een uitzettuimelvenster klap je een dakraam naar buiten en naar boven open. Zo ontstaat er een nog veel ruimtelijker gevoel dan wanneer het raam naar binnen zou openen. Bovendien levert het de meest onbelemmerde, uitgestrekte uitzichten op.
 • Elektrische bediening: Wanneer je op zoek bent naar maximaal gebruiksgemak, dan ben je nog in staat om voor elektrische bediening te kiezen. Daarmee is slechts één druk op de knop al voldoende om één of meerdere dakramen te openen. Er ontstaat zo een golf van frisse wind zonder dat je het raam überhaupt aan hoeft te raken.
 • Talloze raamdecoratie- & zonweringopties: Bij een dakkapel heb je uiteraard altijd te maken met raamdecoratie en/of zonwering. Ook op dat gebied bieden we je daarom talloze mogelijkheden. Qua type én qua kleur.

Zo is iedereen in staat om volledig naar eigen wens een VELUX dakkapel serre samen te stellen. Maar wat bedragen nu eigenlijk de kosten die daarbij komen kijken?

Kosten VELUX dakkapel serre

Wat kost een VELUX dakkapel serre laten plaatsen?

De VELUX dakkapel serre kosten zijn niet met één specifiek cijfer aan te geven. De totale kosten hangen namelijk sterk af van de specifieke keuzes die je maakt. Bijvoorbeeld wat het aantal dakramen, de bediening en de specifieke raamdecoratie betreft.Om die reden raden we het ook aan om de prijs te berekenen in onze handige tool op basis van je voorkeuren. Hoe ziet jouw ideale VELUX dakkapel serre eruit? Aan de hand daarvan stellen wij een kostenoverzicht op en heb je binnen de kortste keren een totaalplaatje tot je beschikking. Je weet dan precies waar je aan toe bent en of je de knoop door wilt hakken. Vanaf dat moment hoeft het vervolgens dus niet lang te duren voordat je VELUX dakkapel serre al volledig geïnstalleerd is. Wij verzorgen dit immers in één dag voor je!

Wat kost het plaatsen van een VELUX dakkapel serre?
Kosten VELUX dakkapel serre plaatsen?

VELUX dakkapel serre tuimelvensters, hout wit afgelakt, HR++ comfort beglazing, handbediend.

 • -GGL MK06 2070 SBOW22101 VELUX dakkapel serre plaatsen 6.120,00 euro inclusief BTW
 • -GGL PK06 2070 SBOW22101 VELUX dakkapel serre plaatsen 6.499,00 euro inclusief BTW
 • -GGL SK06 2070 SBOW22101 VELUX dakkapel serre plaatsen 6.692,00 euro inclusief BTW
 • -GGL MK06 2070 SBOW32101 VELUX dakkapel serre plaatsen 7963,00 euro inclusief BTW

Prijzen zijn inclusief:

 • VELUX tuimelvensters
 • Frame voor het dakkapel
 • Gootstukken
 • Waterkerende manchet (BFX)
 • Voorrijkosten
 • Montage op alle materialen
 • Dakpannen op maat slijpen

Prijzen zijn exclusief:

 • Aftimmering 700,- euro inclusief BTW
 • Afval meenemen 70,- euro inclusief BTW
 • Eventuele balklaag aanpassing (prijs afhankelijk van type dak)
 • Kamersteiger 100,- euro inclusief BTW

Garantie:

10 jaar garantie op de montage

VELUX garantie van toepassing op de VELUX materalen

LET OP PRIJZEN KUNNEN AFWIJKEN.

Voor een offerte op maat kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

VELUX dakkapel serre kosten
VELUX dakkapel serre kosten
VELUX dakkapel serre kosten
Werkwijze dakkapel serre plaatsen

De werkwijze van Dakraamkoning

De werkwijze voor de plaatsing van een hoge kwaliteit dakraam

Wij raden het plaatsen van een VELUX dakkapel serre aan om over te laten aan een professional als Dakraamkoning. Je weet dan namelijk dat het goed gebeurt. Op een manier die niet al op de korte termijn voor problemen gaat zorgen.

Bij Dakraamkoning maken we gebruik van flink wat gereedschap om snel en efficiënt VELUX dakkapel serre te plaatsen. Vervolgens gaan we als volgt te werk:

 1. Bepalen precieze locatie dakkapel serre
 2. Verwijderen aanwezige materiaal
 3. Plaatsen bevestigingsmateriaal dakkapel serre
 4. Afwerking

Uiteraard komt hier flink wat detailwerk bij kijken. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan is het altijd mogelijk om deze te stellen. We schetsen zonder probleem een zeer uitgebreid plaatje van hoe we dit bij jou zouden aanpakken.

VELUX dakkapel serre aftimmeren

VELUX dakkapel serre aftimmeren

Uw VELUX dakkapel wel of niet laten aftimmeren?

Bij het plaatsen van een VELUX dakkapel serre krijg je de mogelijkheid om deze met aftimmering te laten plaatsen. Daarmee bedoelen we dat ook de volledige afwerking wordt verzorgd. Denk aan het waterdicht maken van het dakkapel serre aan de buitenkant. Maar zeker ook het afwerken aan de binnenkant. Dit levert zo al met al een prachtig gezicht op. Je gloednieuwe VELUX dakkapel serre ziet er zo ook daadwerkelijk gloednieuw uit.

Moet je nog stuken of moet de gehele wand verder nog afgewerkt worden? Dan is het ook mogelijk om voor een VELUX dakkapel serre zonder aftimmeren te kiezen. Je bespaart dan enigszins op de kosten.

Raamdecoratie na plaatsing dakkapel serre

Welke raamdecoratie voor een VELUX dakkapel serre kiezen?

Bij Dakraamkoning begrijpen we als geen ander dat er ook behoefte is aan raamdecoratie. Met raamdecoratie maak je je VELUX dakkapel serre namelijk helemaal af. Op dit gebied heb je flink wat opties. Het hangt er namelijk maar net van af waar je precies naar op zoek bent. Zo gaat het bijvoorbeeld om:

 • Rolluiken
 • Rolgordijnen
 • Buiten zonwering
 • Insecten horren

Weet je op dit gebied al wat je wilt? Of heb je behoefte aan advies op maat? Dan staat Dakraamkoning hoe dan ook voor je klaar om je verder te helpen.

VELUX dakkapel serre laten plaatsen

VELUX dakkapel serre door Dakraamkoning

Waarom dakkapel serre laten plaatsen door een officiële VELUX Montagepartner?

Bij Dakraamkoning helpen we onze klanten als officiële VELUX Montagepartner aan de best mogelijke nieuwe VELUX dakkapel serre. Daarbij doen we er alles aan om ons aanbod voor onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit resulteert bijvoorbeeld in de volgende voordelen:

 • Veel ervaring: Wij van Dakraamkoning hebben veel ervaring in de sector en gebruiken de opgedane kennis bij iedere nieuwe opdracht. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen en helpen onze klanten naar volle tevredenheid.
 • Officiële Montagepartner: We zijn een officiële Montagepartner van VELUX, opgeleid en getraind door VELUX. Onze monteurs werken dagelijks met VELUX producten en zijn volledig bekend met de juiste werkwijze.
 • Betaling achteraf: Betaling achteraf is mogelijk bij ons, geen aanbetaling nodig. Betalen kan pas na plaatsing van je nieuwe VELUX dakkapel serre. Dit biedt jou extra zekerheid en wij zijn er zeker van dat u tevreden zal zijn.
 • Jarenlange garantie: Dakraamkoning biedt een jarenlange garantie, 10 jaar op montage en gebruikt garantievoorwaarden van VELUX. Voor dakkapel serre is dit 10 jaar, voor dakkapel serre met elektrische componenten 5 jaar, raamdecoratie 3 jaar.

Wil je zelf dus ook graag profiteren van deze combinatie aan voordelen? Dan kijken we er bij Dakraamkoning naar uit om voor je aan de slag te gaan. Neem nu contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Icoon dakraam offerte

Direct offerte aanvragen?

Direct en snel via onze offertetool!