VELUX gekoppelde dakraam

Snel en betrouwbaar
VELUX Montagepartner
Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

VELUX Montagepartner

VELUX montagepartner
Duidelijke prijzen
Achteraf betalen
10 jaar garantie

Introtekst: Ben je op zoek naar een manier om meer licht en ruimte te creëren in je huis? Dan is een VELUX gekoppelde dakraam wellicht de ideale oplossing voor jou. Deze dakramen zijn niet alleen praktisch en flexibel, maar bieden ook een prachtig uitzicht. In deze tekst vertellen we je alles wat je moet weten over VELUX gekoppelde dakramen, inclusief de voordelen, opties en kosten.

VELUX gekoppelde dakraam

VELUX gekoppelde dakraam voordelen

De voordelen van VELUX gekoppelde dakramen

De voordelen van VELUX gekoppelde dakramen zijn talrijk en maken dit type dakraam bijzonder populair. Enkele van de belangrijkste voordelen zijn:

 • Praktisch: VELUX gekoppelde dakramen zijn praktisch en veelzijdig in gebruik. Ze passen in vrijwel elk type woning en zijn geschikt voor ruimtes waar meer licht en ruimte gewenst is. Omdat de dakramen aan elkaar zijn gekoppeld, creëer je bovendien een extra groot raamoppervlak.
 • Eenvoudige bediening: De bediening van VELUX gekoppelde dakramen is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Met behulp van een speciale bedieningsstang kun je het dakraam openen en sluiten en de hoeveelheid licht en frisse lucht regelen.
 • Flexibiliteit: Dankzij de gekoppelde constructie kun je de VELUX dakramen op verschillende manieren openen en sluiten. Zo kun je kiezen voor een bovenste of onderste ventilatiestand of het dakraam helemaal openen voor extra licht en lucht. Bovendien kun je de dakramen koppelen in verschillende configuraties, afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte.
 • Mooi uitzicht: VELUX gekoppelde dakramen bieden een prachtig uitzicht op de omgeving en laten veel natuurlijk licht binnen. Dit zorgt voor een aangename sfeer en een gevoel van ruimte in de kamer.

Eerdere projecten

Bekijk het resultaat bij anderen

VELUX gekoppelde dakraam opties

VELUX gekoppelde dakramen opties

Welke VELUX gekoppelde dakramen opties kies jij?

De opties voor een VELUX gekoppelde dakraam bieden veel diversiteit en keuzemogelijkheden. Dit heeft onder andere te maken met enkele persoonlijke eigenschappen die je zelf kunt kiezen. Je hebt de volgende opties:

 • Afwerking: Zowel voor de binnen- als buitenkant zijn er verschillende afwerkingsmogelijkheden beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor wit afgelakt grenenhout, blank afgelakt grenenhout en vochtbestendig kunststof met beschermlaag. Voor de buitenkant kun je kiezen uit aluminium, koper, zink en gekleurd aluminium. Zo kun je de afwerking aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren en bijvoorbeeld laten aansluiten op het uiterlijk van je woning.
 • Beglazing: Daarnaast heb je ook veel keuze op het gebied van beglazing. Er zijn verschillende soorten beglazing beschikbaar, waaronder Geluidsreductie & Comfort, Top Comfort, Warmtewering, Comfort, Extra Veiligheid, Extra Comfort, Passief Huis en Extra Veiligheid & Comfort. Op basis van je voorkeuren en de omgeving waarin je woont, kun je bepalen welke beglazing het beste bij jou past.
 • Bediening: Ten slotte zijn er nog verschillende VELUX gekoppelde dakraam opties op het gebied van bediening. Je kunt kiezen voor handmatige bediening, elektrische bediening op netstroom (230V) en elektrische bediening op zonne-energie. Zo kun je extra comfort toevoegen aan de bediening van je dakraam.

Kosten VELUX gekoppelde dakramen bij Dakraamkoning

Ontdek de prijs voor plaatsing van VELUX gekoppelde dakramen

Bij Dakraamkoning begrijpen we dat je graag wilt weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een VELUX gekoppelde dakraam. De prijs hangt af van verschillende opties die je kunt kiezen, zoals de grootte van de ramen en de gewenste beglazing. Wil je weten wat het precies gaat kosten? Maak dan gebruik van onze handige tool en ontvang direct een op maat gemaakte offerte. Onze ervaren specialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste opties en om de dakramen vakkundig te installeren. Kies nu voor Dakraamkoning en geniet van de vele voordelen van een VELUX gekoppelde dakraam!
VELUX gekoppelde dakraam
VELUX gekoppelde dakraam plaatsen

De werkwijze van Dakraamkoning bij VELUX gekoppelde dakramen

Betrouwbare en efficiënte installatie van VELUX gekoppelde dakramen

Bij Dakraamkoning begrijpen we dat het installeren van VELUX gekoppelde dakramen een investering is waar je graag jarenlang van wilt genieten. Daarom raden wij aan om dit over te laten aan onze professionals. Wij hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van dakramen en zorgen voor een vlekkeloze installatie, zonder gedoe of problemen achteraf.

Onze werkwijze is efficiënt en nauwkeurig. We beginnen met het bepalen van de exacte locatie van de dakramen en verwijderen vervolgens voorzichtig het aanwezige materiaal. Daarna plaatsen we het bevestigingsmateriaal voor de dakramen en zorgen voor een perfecte afwerking. Wij maken gebruik van hoogwaardig gereedschap en materialen om ervoor te zorgen dat jouw VELUX gekoppelde dakramen de tand des tijds kunnen doorstaan.

VELUX gekoppelde dakraam aftimmeren

VELUX Gekoppelde Dakramen afwerken

Kies voor een perfecte afwerking van de VELUX gekoppelde dakramen

Bij het laten plaatsen van een VELUX gekoppelde dakraam is het mogelijk om te kiezen voor een afwerkingsoptie. Met deze optie wordt het raam niet alleen geplaatst, maar wordt ook de complete afwerking verzorgd. Dit betekent dat zowel de buiten- als binnenkant waterdicht worden gemaakt en perfect worden afgewerkt. Hierdoor heb je niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook een naadloze afwerking die je huis helemaal af maakt.

VELUX gekoppelde dakraam compleet met raamdecoratie

Ontdek de diverse opties voor raamdecoratie

Bij Dakraamkoning begrijpen we dat raamdecoratie niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan de uitstraling van je VELUX gekoppelde dakraam. Daarom bieden wij een breed scala aan raamdecoratie opties, waaronder rolluiken, rolgordijnen, buiten zonwering en insecten horren. Zo kun je de juiste sfeer creëren in je ruimte, terwijl je ook nog eens profiteert van extra privacy en bescherming tegen zonlicht en insecten. Of je nu al precies weet wat je zoekt of nog op zoek bent naar advies op maat, ons team staat voor je klaar om je verder te helpen. Maak je VELUX gekoppelde dakraam compleet met onze hoogwaardige raamdecoratie opties.
VELUX gekoppelde dakraam laten plaatsen

VELUX gekoppelde dakramen door Dakraamkoning

Waarom kiezen voor Dakraamkoning?

Bij Dakraamkoning helpen we onze klanten als officiële VELUX Montagepartner aan de beste gekoppelde dakramen van VELUX. Wij doen er alles aan om ons aanbod voor onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit resulteert bijvoorbeeld in de volgende voordelen:

 • Veel ervaring: Wij van Dakraamkoning hebben jarenlange ervaring in de sector en gebruiken de opgedane kennis bij iedere nieuwe opdracht. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen en helpen onze klanten naar volle tevredenheid.
 • Officiële Montagepartner: We zijn een officiële Montagepartner van VELUX, opgeleid en getraind door VELUX. Onze monteurs werken dagelijks met VELUX producten en zijn volledig bekend met de juiste werkwijze.
 • Betaling achteraf: Bij Dakraamkoning is betaling achteraf mogelijk, geen aanbetaling nodig. Betalen kan pas na plaatsing van je nieuwe gekoppelde dakramen. Dit biedt jou extra zekerheid en wij zijn er zeker van dat je tevreden zult zijn.
 • Jarenlange garantie: Dakraamkoning biedt een jarenlange garantie, 10 jaar op montage en gebruikt garantievoorwaarden van VELUX. Voor gekoppelde dakramen is dit 10 jaar, voor gekoppelde dakramen met elektrische componenten 5 jaar, en voor raamdecoratie 3 jaar.

Wil je zelf dus ook graag profiteren van deze combinatie aan voordelen? Dan kijken we er bij Dakraamkoning naar uit om voor je aan de slag te gaan. Neem nu contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan en geniet van het prachtige uitzicht van je nieuwe VELUX gekoppelde dakramen!

Icoon dakraam offerte

Direct offerte aanvragen?

Direct en snel via onze offertetool!