Snel en betrouwbaar
Velux Montagepartner
Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Velux Montagepartner

Velux montagepartner
Duidelijke prijzen
Achteraf betalen
10 jaar garantie

Ben je op zoek naar manieren om meer daglicht in huis te brengen? Dan zijn Lichtkoepels wellicht de oplossing voor jou. Dakraamkoning is dé specialist in het plaatsen van koepels. In deze tekst lees je alles over VELUX koepel, inclusief de voordelen en opties. Lees verder en ontdek waarom Dakraamkoning de juiste keuze is voor het plaatsen van VELUX lichtkoepel.

VELUX koepel plaatsen

VELUX lichtkoepels: laat daglicht binnen

Verhoog de natuurlijke lichtinval met daklichtkoepels

VELUX koepels zijn de ideale oplossing voor het verhogen van de natuurlijke lichtinval in huis. Het binnenlaten van daglicht is niet alleen goed voor onze gezondheid, maar het kan ook een grote impact hebben op ons humeur en onze productiviteit. Met VELUX koepels wordt het mogelijk om meer natuurlijk licht binnen te laten in huis. Dit zorgt voor een aangename sfeer en een gevoel van ruimte in de kamer. Bovendien kan het gebruik van daglicht ook energiebesparend zijn, omdat je minder kunstlicht hoeft te gebruiken. Deze koepels zijn beschikbaar in verschillende varianten, waaronder Daklicht vlakglas, Lichtkoepel kunststof, Daktoegangskoepel en Rookventilatiekoepel. De VELUX koepels zijn perfect toepasbaar op allerlei gebouwen zoals kantoren, ziekenhuizen, kantoren en woningen.

Eerdere projecten

Bekijk het resultaat bij anderen

VELUX koepel voordelen

VELUX koepels: hoge isolatiewaarde

Geniet van een comfortabel binnenklimaat dankzij VELUX koepels

VELUX koepels hebben niet alleen een fraai uiterlijk en laten veel daglicht binnen, maar bieden ook een hoge isolatiewaarde. Een comfortabel binnenklimaat is belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn, maar ook voor de waarde van je huis. Met VELUX koepels kun je het hele jaar door genieten van een aangename temperatuur en gezonde luchtkwaliteit.

De combinatie van een isolerende PVC opstand en HR++ glas zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft in de winter en buiten blijft in de zomer. Hierdoor bespaar je op energiekosten en verminder je je ecologische voetafdruk. Bovendien blijft het binnenklimaat op deze manier stabiel en gezond, wat vooral belangrijk is als je veel tijd binnenshuis doorbrengt.

Een comfortabel binnenklimaat heeft positieve effecten op de gezondheid en productiviteit van mensen. Het helpt bij het voorkomen van ziekten en allergieën, en zorgt voor een betere nachtrust. Daarnaast verhoogt een aangename temperatuur en goede luchtkwaliteit het welzijn van bewoners, wat bijdraagt aan een prettige woonsfeer.

VELUX koepel opties

VELUX koepels opties

Kies de VELUX koepel die bij jou past

VELUX koepel plissegordijn
VELUX koepel zonwering
VELUX koepel verduisterend plissegordijn
Lichtkoepels bieden veel verschillende opties om aan jouw specifieke wensen en behoeften te voldoen. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten glas, waaronder HR++ en geluidswerend glas, voor een nog betere isolatie en geluidsdemping. Ook kun je kiezen voor ventilatie-opties, zoals de Daktoegangskoepel die ook dienst doet als toegang tot het dak, of de Rookventilatiekoepel die bij brand voor een veilige uitweg zorgt. Daarnaast is er een ruime keuze aan buitenzonwering, zoals rolluiken en screens, die perfect aansluiten op de VELUX koepel. Onze experts staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie en wensen.

Welke VELUX lichtkoepels zijn er?

  • daklicht gebogen glas
  • -daklicht vlakglas
  • -lichtkoepel glas met kunststof schaal
  • -daktoegangskoepel handbediend
  • -rookventilatiekoepel
  • -daklicht gebogen glas ventilerend op zonne-energie
  • -daklicht vlakglas ventilerend op zonne-energie
  • -lichtkoepel glas met kunststof schaal ventilerend op zonne-energie

VELUX lichtkoepel plaatsen?
VELUX lichtkoepel vervangen?
Wilt u een VELUX lichtkoepel laten plaatsen of een VELUX lichtkoepel vervangen of wilt u een oude lichtkoepel laten vervangen? Dan helpen wij u graag verder. Het plaatsen van een lichtkoepel is niet een klus die u zomaar even doet. De lichtkoepel moet vaak op een dakbedekking vast gebrand worden om zo lekkage te voorkomen. Het beste is om dit in samenwerking te doen met een dakdekker die hier in gespecialiseerd is. Daarom is ook het beste om de lichtkoepel door een ervaren monteur en dakdekker te laten monteren. Dit zorg ervoor dat de koepel vakkundig geplaatst word.

VELUX koepel laten plaatsen

Dakraamkoning: de specialist in het plaatsen van VELUX koepels

Kies voor betrouwbare en vakkundige installatie

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het plaatsen van VELUX koepels, dan is Dakraamkoning de juiste keuze. Dakraamkoning is een bedrijf dat zich richt op het plaatsen van dakramen en lichtkoepels. Ze zijn een officiële partner van VELUX en hebben dus veel ervaring met het plaatsen van lichtkoepels of vervangen van lichtkoepels.
VELUX koepels zijn beschikbaar in verschillende varianten, zoals een Daklicht vlakglas, Lichtkoepel kunststof, Daktoegangskoepel en Rookventilatiekoepel. De koepels hebben een hoge isolatiewaarde, waardoor het binnenklimaat altijd comfortabel blijft en je energierekening lager zal zijn.
Bij Dakraamkoning ben je verzekerd van een betrouwbare en efficiënte installatie van de VELUX koepels. Ze hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van dakramen en werken uitsluitend met hoogwaardige gereedschappen en materialen. Ook bieden ze een jarenlange garantie op de montage van de koepels.
Wil je meer weten over de mogelijkheden van het plaatsen van VELUX koepels door Dakraamkoning? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe zij jouw huis kunnen voorzien van meer licht en ruimte met een VELUX koepel.

Icoon dakraam offerte

Direct offerte aanvragen?

Direct en snel via onze offertetool!