Onze VELUX producten

Een Velux-dakraam of koepel laat je plaatsen door de Dakraamkoning, officieel montagepartner van VELUX.
Met meer dan 10 jaar ervaring en VCA-certificering bieden wij deskundig vakmanschap.

VELUX Tuimelvensters

Tuimelvensters
VELUX Uitzettuimelvensters

Uitzettuimelvensters
VELUX dakkapel basis

Dakkapel basis
VELUX dakkapel serre

Dakkapel serre
VELUX balkonvenster

Balkonvenster
VELUX 3in1

3in1
VELUX 2in1

2in1
VELUX gekoppelde dakraam

Gekoppelde dakraam
VELUX koepel

Koepel

Ontdek onze diverse collectie VELUX-producten, ontworpen om jouw leefruimte te transformeren met stijl en functionaliteit. Of je nu op zoek bent naar een klassiek tuimelvenster, een innovatief uitzettuimelvenster, een VELUX dakkapel in de basis of serre-variant, een sfeervol balkonvenster, of een veelzijdig 3-in-1 of 2-in-1 systeem, wij bieden hoogwaardige oplossingen voor elk doel.

Onze tuimelvensters combineren tijdloos design met geavanceerde technologie voor een optimale lichtinval en ventilatie. Voor extra ruimte en comfort zijn onze VELUX dakkapellen verkrijgbaar in zowel de basis- als serre-uitvoering, waardoor je de mogelijkheid hebt om jouw leefruimte op een unieke manier uit te breiden.

Ervaar de buitenlucht op een geheel nieuwe manier met ons balkonvenster, een harmonieuze mix van binnen en buiten. Voor een flexibele benadering van verlichting en ventilatie bieden onze gekoppelde dakramen een naadloze integratie in jouw leefruimte.

Voor meerzijdige oplossingen presenteren wij onze 3-in-1 en 2-in-1 systemen, die verschillende functies combineren om aan al jouw behoeften te voldoen. Of overweeg onze VELUX koepels voor een unieke lichtinval en een moderne uitstraling.

Laat je inspireren door ons assortiment en ontdek hoe VELUX-producten een meerwaarde kunnen bieden aan jouw leefomgeving. Of je nu op zoek bent naar een traditioneel tuimelvenster, een uitbreiding met een dakkapel of een innovatief gekoppeld dakraam, wij streven ernaar om kwaliteit, duurzaamheid en esthetiek te combineren in elk product dat we aanbieden. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en begeleiding bij het kiezen van de perfecte VELUX-oplossing voor jouw behoeften.

Bekijk ook