VELUX UITZETTUIMELVENSTERS

Snel en betrouwbaar
Velux Montagepartner
Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Velux Montagepartner

Velux montagepartner
Duidelijke prijzen
Achteraf betalen
10 jaar garantie

Het VELUX uitzettuimelvenster is een van de belangrijkste innovaties op het gebied van dakramen in de laatste jaren. De interesse voor dit type dakraam neemt dan ook gestaag toe. Door bijvoorbeeld even de verschillende voordelen, eigenschappen, opties en kosten langs te lopen, krijg je snel een beter beeld van het VELUX uitzettuimelvenster. Je weet dan binnen de kortste keren of het ook iets voor jou is.

VELUX uitzettuimelvenster laten plaatsen

VELUX uitzettuimelvenster voordelen

De meerwaarde van uitzettuimelvensters

Om te beginnen, lopen we de VELUX uitzettuimelvenster voordelen even met je langs. Deze geven namelijk een goed beeld van de sterke eigenschappen van dit type dakraam. Het zijn deze punten die er over het algemeen voor zorgen dat men in een VELUX uitzettuimelvenster investeert:

 • Optimale ventilatie: Ventilatie is erg belangrijk om continu voor gezonde, frisse lucht in huis te zorgen. Dit is dan ook precies waar je met een VELUX uitzettuimelvenster voor zorgt. Doordat deze naar buiten en naar boven toe openklapt, komt er zoveel mogelijk lucht naar binnen. Dit is bijvoorbeeld een belangrijk verschil met een ‘normaal’ VELUX tuimelvenster. Een VELUX uitzettuimelvenster blokkeert op geen enkele manier de opening en zorgt daarmee voor een automatisch, ruimtelijk gevoel.
 • Maximale lichtinval: Een ander groot voordeel dat hierbij komt kijken, is dat je maximale lichtinval ervaart. In iedere kamer is dit een positief punt. Van nature vinden we het als mens prettig om veel lichtinval te hebben. In de woonkamer, in de slaapkamer en zelfs op zolder. Een VELUX uitzettuimelvenster zet je dus helemaal naar buiten en boven toe open, waardoor er geen enkele belemmering voor het licht meer is. Je vangt het natuurlijke zonlicht op in huis. Zo is het zelfs mogelijk om binnen bruin te worden!
 • Weids uitzicht: Dankzij een VELUX uitzettuimelvenster geniet je van een ongeëvenaard wijds uitzicht. Zoals we eerder al enkele keren benoemden, is er op geen enkele manier sprake van een blokkade. Dit omdat het venster naar buiten en naar boven toe opengaat. Hierdoor kun je in principe alle kanten op kijken. Woon je op een plek waar er sprake is van een mooi uitzicht links, rechts en/of recht naar voren? Dan profiteer jij hier met een VELUX uitzettuimelvenster maximaal van. Dit type dakraam laat iedere ruimte nog net een stukje extra ruimtelijker aanvoelen.
 • Eenvoudige bediening: Tot slot is het nog even de moeite waard om de eenvoudige bediening van een VELUX uitzettuimelvenster als pluspunt te benoemen. De basisversie van een VELUX uitzettuimelvenster komt namelijk al met een zeer eenvoudig bedieningsmechanisme aan de onderkant. Je duwt het raam zo als het ware naar buiten toe open. En wil je deze na verloop van tijd weer sluiten? Dan trek je het raam heel simpel naar beneden toe weer dicht. Het is de combinatie van deze eenvoudige bediening en de eerdergenoemde andere voordelen die het VELUX uitzettuimelvenster momenteel zo gewild maken.

Zo zijn er talloze redenen om het VELUX uitzettuimelvenster in ieder geval te overwegen. Maar wat zijn vervolgens eigenlijk de bijbehorende opties die bij dit type dakraam komen kijken?

Eerdere projecten

Bekijk het resultaat bij anderen

VELUX uitzettuimelvenster opties

VELUX uitzettuimelvenster opties

Welke VELUX uitzettuimelvenster opties kies jij?

Net als bij de VELUX tuimelvensters, 3-in-1 dakraam, dakkapel basis, balkonvenster, dakkapel serre en gekoppelde dakramen zijn bij de VELUX uitzettuimelvenster de opties ook vrij divers. Het gaat dan om opties op de volgende gebieden:

 • Afwerking: De afwerking vindt aan de binnen- en de buitenzijde plaats. En dus heb je op beide fronten enkele opties. Qua afwerking aan de binnenzijde kun je kiezen uit wit afgelakt grenenhout, blank afgelakt grenenhout en vochtbestendig met kunststof beschermlaag. Aan de buitenkant zijn aluminium, koper, zink en gekleurd aluminium de opties. Mensen geven allemaal op een andere manier invulling aan deze combinatie van kleuren en materialen. Heb jij al een optie op het oog?
 • Beglazing: Verder is het niet zo dat je maar voor één standaard vorm van beglazing kiest. In plaats daarvan heb je qua beglazing flink wat opties. We hebben het dan over; Comfort, Extra Comfort, Top Comfort, Warmtewering en Geluidsreductie & Comfort. Hierdoor speel je slim in op de specifieke omstandigheden die in jouw directe leefomgeving van toepassing zijn. Puur om het dagelijkse leven zo prettig en aangenaam mogelijk te maken.
 • Bediening: Waar je bij andere producten als het ‘normale’ VELUX tuimelvenster op het gebied van bediening meerdere keuzes hebt, is dit bij het VELUX uitzettuimelvenster niet het geval. De enige optie is handmatige bediening. Gelukkig is dit meer dan genoeg, aangezien het uiterst simpel, praktisch en comfortabel werkt.

Nu je op de hoogte bent van de verschillende opties, vraag je je mogelijk af welke kosten hier dan eigenlijk bij komen kijken.

Kosten VELUX uitzettuimelvenster

Wat kost een VELUX uitzettuimelvenster laten plaatsen?

De VELUX uitzettuimelvenster kosten zijn sterk afhankelijk van de keuzes die je maakt. Zo hangen er verschillende prijskaartjes aan de verschillende vormen van afwerking en beglazing. We raden je dan ook aan om een prijs te berekenen in onze handige tool. Aan de hand hiervan is snel duidelijk wat de totale kosten bedragen.
VELUX uitzettuimelvenster kosten
Werkwijze uitzettuimelvenster plaatsen

De werkwijze van Dakraamkoning

De werkwijze voor de plaatsing van een hoge kwaliteit dakraam

Wij raden het plaatsen van een VELUX uitzettuimelvenster aan om over te laten aan een professional als Dakraamkoning. Je weet dan namelijk dat het goed gebeurt. Op een manier die niet al op de korte termijn voor problemen gaat zorgen.

Bij Dakraamkoning maken we gebruik van flink wat gereedschap om snel en efficiënt VELUX uitzettuimelvenster te plaatsen. Vervolgens gaan we als volgt te werk:

 1. Bepalen precieze locatie uitzettuimelvenster
 2. Verwijderen aanwezige materiaal
 3. Plaatsen bevestigingsmateriaal uitzettuimelvenster
 4. Afwerking

Uiteraard komt hier flink wat detailwerk bij kijken. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan is het altijd mogelijk om deze te stellen. We schetsen zonder probleem een zeer uitgebreid plaatje van hoe we dit bij jou zouden aanpakken.

VELUX uitzettuimelvenster aftimmeren

VELUX uitzettuimelvenster aftimmeren

Uw VELUX uitzettuimelvenster wel of niet laten aftimmeren?

Bij het plaatsen van een VELUX uitzettuimelvenster krijg je de mogelijkheid om deze met aftimmering te laten plaatsen. Daarmee bedoelen we dat ook de volledige afwerking wordt verzorgd. Denk aan het waterdicht maken van het uitzettuimelvenster aan de buitenkant. Maar zeker ook het afwerken aan de binnenkant. Dit levert zo al met al een prachtig gezicht op. Je gloednieuwe VELUX uitzettuimelvenster ziet er zo ook daadwerkelijk gloednieuw uit.

Moet je nog stuken of moet de gehele wand verder nog afgewerkt worden? Dan is het ook mogelijk om voor een VELUX uitzettuimelvenster zonder aftimmeren te kiezen. Je bespaart dan enigszins op de kosten.

Raamdecoratie na plaatsing uitzettuimelvenster

Welke raamdecoratie voor een VELUX uitzettuimelvenster kiezen?

Bij Dakraamkoning begrijpen we als geen ander dat er ook behoefte is aan raamdecoratie. Met raamdecoratie maak je je VELUX tuimelvenster namelijk helemaal af. Op dit gebied heb je flink wat opties. Het hangt er namelijk maar net van af waar je precies naar op zoek bent. Zo gaat het bijvoorbeeld om:

 • Rolluiken
 • Rolgordijnen
 • Buiten zonwering
 • Insecten horren

Weet je op dit gebied al wat je wilt? Of heb je behoefte aan advies op maat? Dan staat Dakraamkoning hoe dan ook voor je klaar om je verder te helpen.

VELUX uitzettuimelvenster laten plaatsen

VELUX uitzettuimelvenster door Dakraamkoning

Waarom uitzettuimelvenster laten plaatsen door een officiële VELUX Montagepartner?

Bij Dakraamkoning helpen we onze klanten als officiële VELUX Montagepartner aan de best mogelijke nieuwe VELUX uitzettuimelvenster. Daarbij doen we er alles aan om ons aanbod voor onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit resulteert bijvoorbeeld in de volgende voordelen:

 • Veel ervaring: Wij van Dakraamkoning hebben veel ervaring in de sector en gebruiken de opgedane kennis bij iedere nieuwe opdracht. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen en helpen onze klanten naar volle tevredenheid.
 • Officiële Montagepartner: We zijn een officiële Montagepartner van VELUX, opgeleid en getraind door VELUX. Onze monteurs werken dagelijks met VELUX producten en zijn volledig bekend met de juiste werkwijze.
 • Betaling achteraf: Betaling achteraf is mogelijk bij ons, geen aanbetaling nodig. Betalen kan pas na plaatsing van je nieuwe VELUX uitzettuimelvenster. Dit biedt jou extra zekerheid en wij zijn er zeker van dat u tevreden zal zijn.
 • Jarenlange garantie: Dakraamkoning biedt een jarenlange garantie, 10 jaar op montage en gebruikt garantievoorwaarden van VELUX. Voor uitzettuimelvensters is dit 10 jaar, voor uitzettuimelvensters met elektrische componenten 5 jaar, raamdecoratie 3 jaar.

Wil je zelf dus ook graag profiteren van deze combinatie aan voordelen? Dan kijken we er bij Dakraamkoning naar uit om voor je aan de slag te gaan. Neem nu contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Icoon dakraam offerte

Direct offerte aanvragen?

Direct en snel via onze offertetool!