VELUX TUIMELVENSTERS

Snel en betrouwbaar
Velux Montagepartner
Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Velux Montagepartner

Velux montagepartner
Duidelijke prijzen
Achteraf betalen
10 jaar garantie

VELUX tuimelvensters zijn de laatste jaren mateloos populair. Het is dan ook niet vreemd dat er momenteel veel interesse is voor informatie rondom dit type dakraam. In deze tekst vertellen we je daarom graag alles over VELUX tuimelvensters. Denk aan de specifieke voordelen, de opties en de bijbehorende kosten.

Zo ben je aan het einde in staat om een weloverwogen besluit te maken.

VELUX tuimelvenster laten plaatsen

VELUX tuimelvenster voordelen

De meerwaarde van tuimelvensters

Laten we allereerst even naar de specifieke voordelen van VELUX tuimelvensters kijken. Hierdoor krijg je namelijk een veel beter beeld van de toegevoegde waarde van dit type dakraam. De belangrijkste voordelen om rekening mee te houden, zijn:

 • Praktisch: VELUX tuimelvensters zijn bijzonder praktisch. In bijna iedere woning is het namelijk mogelijk om ze te plaatsen. Dit heeft ermee te maken dat je er eigenlijk bijna alles onder kunt zetten. Heb je bijvoorbeeld niet al te veel ruimte in de betreffende kamer waar je een dakraam wilt plaatsen? Dan is het geen probleem om meubels onder de VELUX tuimelvensters te plaatsen. De praktische eigenschappen van dit type dakraam zorgen ervoor dat je ook dan geniet van alle voordelen die bij VELUX tuimelvensters komen kijken. Een veel praktischere vorm van een dakraam vind je niet snel.
 • Simpele bediening: Daar komt nog bij dat VELUX tuimelvensters bekend staan om de uiterst simpele bediening van het dakraam zelf. Deze is namelijk zeer makkelijk open en dicht te doen dankzij de bijbehorende handgreep. Bij het design is er specifiek bij stilgestaan hoe dit proces zo makkelijk mogelijk te maken is. De uitkomst bleek dat een vensterbrede bedieningshandgreep ideaal is. Daarmee is het op verschillende manieren mogelijk om het raam te openen en weer dicht te doen. Er is altijd wel een manier om met je hand tot (een deel van) de bedieningshandgreep te reiken.
 • Flexibiliteit: Verder is de flexibiliteit van de VELUX tuimelvensters absoluut een pluspunt dat we niet achterwege mogen laten. Deze dakramen zijn namelijk vrij laag gepositioneerd. Hierdoor is de bedieningshandgreep niet alleen altijd binnen handbereik, maar zorgt het ook op andere manieren voor extra flexibiliteit. Je zet het raam bijvoorbeeld eenvoudig helemaal open, zonder dat je dan niet meer bij de bovenkant kunt komen. En staat er iets te veel wind of wil je om een andere reden het dakraam verder dicht of open zetten? Dan is dit met een korte handeling geen enkel probleem. Alle standen zijn in principe mogelijk!
 • Prachtig uitzicht: Tot slot leveren de VELUX tuimelvensters een prachtig uitzicht op. Opnieuw dankzij de lage positionering is het dus mogelijk om simpel door de ramen naar buiten te kijken. Hierdoor creëer je in één klap een veel ruimtelijker gevoel. Om welke kamer het ook precies gaat; het is altijd een pluspunt. Zeker wanneer je een verreikend uitzicht tot je beschikking hebt. Ben jij ook een liefhebber van een mooi uitzicht?

Redenen genoeg dus om voor één of meerdere van de VELUX tuimelvensters te kiezen. Maar wat zijn nu eigenlijk de precieze opties die je hebt?

Eerdere projecten

Bekijk het resultaat bij anderen

VELUX tuimelvenster opties

VELUX tuimelvenster opties

Welke VELUX tuimelvenster opties kies jij?

Net als bij de VELUX uitzettuimelvensters, 3-in-1 dakraam, dakkapel basis, balkonvenster, dakkapel serre en gekoppelde dakramen zijn bij de VELUX tuimelvenster de opties ook vrij divers. Het gaat dan om opties op de volgende gebieden:

 • Afwerking: Zowel voor de binnen- als ook de buitenzijde geldt dat er verschillende afwerkingsmogelijkheden zijn. Zo kun je binnen kiezen voor wit afgelakt grenenhout, blank afgelakt grenenhout en vochtbestendig met kunststof beschermlaag. Qua buitenzijde heb je de keuze uit aluminium, koper, zink en gekleurd aluminium. Zo zorg je er qua afwerking dus voor dat het perfect aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren. Bijvoorbeeld met betrekking tot de rest van je inrichting of het uiterlijk van je woning aan de buitenkant.
 • Beglazing: Daarnaast heb je ook op het gebied van beglazing volop keuze. De beschikbare typen beglazing bestaan namelijk uit; Geluidsreductie & Comfort, Top Comfort, Warmtewering, Comfort, Extra Veiligheid, Extra Comfort, Passief Huis en Extra Veiligheid & Comfort. Zo bepaal jij aan de hand van je voorkeuren en je specifieke leefomgeving welke beglazing hier het beste bij van pas komt.
 • Bediening: Als laatste zijn er nog enkele VELUX tuimelvenster opties op het gebied van bediening. Het gaat dan om handmatige bediening, elektrische bediening op netstroom (230V) en elektrische bediening op zonne-energie. Zo kies je ook op het gebied van bediening nog eventueel voor wat extra comfort.

Nu is het prettig om te weten wat bijvoorbeeld de voordelen en opties qua VELUX tuimelvensters zijn, maar wat gaat het nu eigenlijk allemaal kosten?

Kosten VELUX tuimelvenster

Wat kost een VELUX tuimelvenster laten plaatsen?

De kosten van VELUX tuimelvensters zijn sterk afhankelijk van de specifieke opties waar je uiteindelijk voor besluit te kiezen. Een VELUX tuimelvenster dat alleen is voorzien van de basisopties, is natuurlijk goedkoper dan de meer uitgebreide varianten. Het is dan ook niet mogelijk om één prijs te benoemen. Wel is het altijd een optie om de precieze prijs te berekenen met onze handige tool.
VELUX tuimelvenster kosten
Werkwijze tuimelvenster plaatsen

De werkwijze van Dakraamkoning

De werkwijze voor de plaatsing van een hoge kwaliteit dakraam

Wij raden het plaatsen van een VELUX tuimelvenster aan om over te laten aan een professional als Dakraamkoning. Je weet dan namelijk dat het goed gebeurt. Op een manier die niet al op de korte termijn voor problemen gaat zorgen.

Bij Dakraamkoning maken we gebruik van flink wat gereedschap om snel en efficiënt VELUX tuimelvenster te plaatsen. Vervolgens gaan we als volgt te werk:

 1. Bepalen precieze locatie tuimelvenster
 2. Verwijderen aanwezige materiaal
 3. Plaatsen bevestigingsmateriaal tuimelvenster
 4. Afwerking

Uiteraard komt hier flink wat detailwerk bij kijken. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan is het altijd mogelijk om deze te stellen. We schetsen zonder probleem een zeer uitgebreid plaatje van hoe we dit bij jou zouden aanpakken.

VELUX tuimelvenster aftimmeren

VELUX tuimelvenster aftimmeren

Uw VELUX tuimelvenster wel of niet laten aftimmeren?

Bij het plaatsen van een VELUX tuimelvenster krijg je de mogelijkheid om deze met aftimmering te laten plaatsen. Daarmee bedoelen we dat ook de volledige afwerking wordt verzorgd. Denk aan het waterdicht maken van het tuimelvenster aan de buitenkant. Maar zeker ook het afwerken aan de binnenkant. Dit levert zo al met al een prachtig gezicht op. Je gloednieuwe VELUX tuimelvenster ziet er zo ook daadwerkelijk gloednieuw uit.

Moet je nog stuken of moet de gehele wand verder nog afgewerkt worden? Dan is het ook mogelijk om voor een VELUX tuimelvenster zonder aftimmeren te kiezen. Je bespaart dan enigszins op de kosten.

Raamdecoratie na plaatsing tuimelvenster

Welke raamdecoratie voor een VELUX tuimelvenster kiezen?

Bij Dakraamkoning begrijpen we als geen ander dat er ook behoefte is aan raamdecoratie. Met raamdecoratie maak je je VELUX tuimelvenster namelijk helemaal af. Op dit gebied heb je flink wat opties. Het hangt er namelijk maar net van af waar je precies naar op zoek bent. Zo gaat het bijvoorbeeld om:

 • Rolluiken
 • Rolgordijnen
 • Buiten zonwering
 • Insecten horren

Weet je op dit gebied al wat je wilt? Of heb je behoefte aan advies op maat? Dan staat Dakraamkoning hoe dan ook voor je klaar om je verder te helpen.

VELUX tuimelvenster laten plaatsen

VELUX tuimelvenster door Dakraamkoning

Waarom tuimelvenster laten plaatsen door een officiële VELUX Montagepartner?

Bij Dakraamkoning helpen we onze klanten als officiële VELUX Montagepartner aan de best mogelijke nieuwe VELUX tuimelvensters. Daarbij doen we er alles aan om ons aanbod voor onze klanten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Dit resulteert bijvoorbeeld in de volgende voordelen:

 • Veel ervaring: Wij van Dakraamkoning hebben veel ervaring in de sector en gebruiken de opgedane kennis bij iedere nieuwe opdracht. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen en helpen onze klanten naar volle tevredenheid.
 • Officiële Montagepartner: We zijn een officiële Montagepartner van VELUX, opgeleid en getraind door VELUX. Onze monteurs werken dagelijks met VELUX producten en zijn volledig bekend met de juiste werkwijze.
 • Betaling achteraf: Betaling achteraf is mogelijk bij ons, geen aanbetaling nodig. Betalen kan pas na plaatsing van je nieuwe VELUX tuimelvenster. Dit biedt jou extra zekerheid en wij zijn er zeker van dat u tevreden zal zijn.
 • Jarenlange garantie: Dakraamkoning biedt een jarenlange garantie, 10 jaar op montage en gebruikt garantievoorwaarden van VELUX. Voor tuimelvensters is dit 10 jaar, voor tuimelvensters met elektrische componenten 5 jaar, raamdecoratie 3 jaar.

Wil je zelf dus ook graag profiteren van deze combinatie aan voordelen? Dan kijken we er bij Dakraamkoning naar uit om voor je aan de slag te gaan. Neem nu contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Icoon dakraam offerte

Direct offerte aanvragen?

Direct en snel via onze offertetool!